Γραφικές Τέχνες – Εταιρεία Ψηφιακών
και Offset Εκτυπώσεων

Η Leridis printing solutions “Eκτυπώσεις Γραφικές Τέχνες” είναι τυπογραφείο που δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών και εδρεύει στην περιοχή Καρελάς Κορωπίου. Με πείρα 19 ετών και πελάτες στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές  χώρες, η εταιρία με το πελατοκεντρικό της χαρακτήρα, παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες με γνώμονα την ποιότητα, την παραγωγική ευελιξία, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό. Ο διαρκής τεχνολογικός εκσυγχρονισμός και η παρακολούθηση των εξελίξεων στον χώρο μας, έχουν καθιερώσει την εταιρία ως μία από τις πλέον αξιόπιστες στο χώρο των γραφικών τεχνών.

Η εκτυπωτική μας μονάδα, καθώς και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, είναι στοιχεία που εγγυώνται την υλοποίηση των πλέον ποιοτικών, σύνθετων και απαιτητικών εργασιών.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ

Τράπεζες

Αεροπορικές

FMCG

Φαρμακευτικές

Ξενοδοχεία

Ασφαλιστικές

ΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Κάποιοι από τους συνεργάτες και τους πελάτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι από την δουλειά μας.
Θα θέλατε να είστε οι επόμενοι;

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Makis Papavassiliou

  “Άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Ευρεία γκάμα προϊόντων με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Γρήγορη και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων. Εγγυημένη ποιότητα !! Θα ήθελα να συστήσω ανεπιφύλακτα την Leridis Printing Solutions. Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!”.

 • Angie Prokopiou

  “Πολύ επαγγελματικό συμπεριφορά του προσωπικού με εξαιρετικά αποτελέσματα! Είναι γρήγοροι και μπορούν να παράγουν ό, τι ζητάτε! Είναι ειδικοί στη δουλειά και μπορούν να προτείνουν πολλές νέες ιδέες!”

 • Elina Papanikolaou

  “Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, ευρεία γκάμα προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας με καλές τιμές και έγκαιρη παράδοση. Με επαγγελματισμό, εκυπηρετικοί, έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών τους.”.

 • thodoris kordonis

  “Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, βαθιά τεχνογνωσία, με συνέπεια, υπευθυνότητα και έμφαση στη συνεχή βελτίωση. Οι καλύτερες εκτυπωτικές λύσεις που υπάρχουν.”

 • chrisoula lazoura

  “Εγώ βάζω 5 αστέρια χωρίς δεύτερη σκέψη!Very very happy!”

 • Gianna Vamvakerou

  “Μια σοβαρή εταιρεία που συνεχωώ αναπτύσσεται παρ’ όλους τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.. Mπράβο στη μεγάλη προσπάθεια που έχει αποτέλεσμα... Εξαιρετικοί συνεργάτες...”

 • Stella Iordanidi

  “Πολύ καλός επαγγελματίας και συνεργάτης! Αξίζει να δουλέψει κάποιος μαζί του.”

 • ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

  “ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκτυπωτικές εταιρίες”

 • Konstantina Marinakou

  “Εξαιρετική συνεργασία! Άμεσότητα, πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης, συνέπεια!”

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
ή να μας επισκεφθείτε
από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή,
από τις 09:00 μέχρι τις 17:00

Αιγαίου 35, Καρελάς Κορωπί 19400,
Ανατολική Αττική, Αθήνα

Τηλ. +30 210 6630990

Fax. +30 210 6630994

mail. info@leridis.gr

  Στείλτε μας το μήνυμα σας | Send us your Message