Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Λερίδης Γραφικές Τέχνες

Η Λερίδης γραφικές τέχνες δραστηριοποιείται  στο χώρο των γραφικών τεχνών στην περιοχή Καρελάς Κορωπίου Αν. Αττικής. Με μακρόχρονη πείρα και πελάτες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και κυρίως στην Ελλάδα, έχουμε ξεχωρίσει για την εμμονή μας στην ποιότητα, την παραγωγική ευελιξία και την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επίσης ο διαρκής τεχνολογικός εκσυγχρονισμός μας και η παρακολούθηση των εξελίξεων στον χώρο, έχουν ως αποτέλεσμα μία επιτυχημένη δεκαπενταετή ανοδική πορεία και την καθιέρωση της, ως μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο των γραφικών τεχνών.

Η εκτυπωτική μας μονάδα κορυφαίας τεχνολογίας, καθώς και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, είναι στοιχεία που εγγυώνται την υλοποίηση των πλέον ποιοτικών, σύνθετων και απαιτητικών εργασιών.

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται γιατί μπορούμε να εγγυηθούμε:

  • Αμεσότητα
  • Ποικιλία προϊόντων.
  • Ποιοτικό αποτέλεσμα.
  • Εντυπωσιακούς χρόνους παράδοσης


Για την Leridis printing solutions


Χρήστος Λερίδης

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Ολόγραμμα
: Έντυπα Ασφαλείας με ολόγραμμα, Πιστοποιητικά ασφαλείας με ολόγραμμα, Κουπόνια ασφαλείας με ολόγραμμα.

Ξυστό: Κουπόνια με ξυστό, Κάρτες με ξυστό, Έντυπα με ξυστό.

Μεταβλητά δεδομένα – Προσωποποιήσεις: Έντυπα με μεταβλητά δεδομένα, Έντυπα με barcode, Έντυπα με QR code, Έντυπα με προσωποποίηση, Έντυπα εμφακελωμένα και αποστολή με το ταχυδρομείο (direct mail), Εκτύπωση διευθύνσεων απευθείας στον φάκελο.

Loyalty cards: Πλαστικές κάρτες και επικόλληση σε card carrier.

Easypost: Εκτύπωση σε Αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων (sticky notes) Ειδικές κατασκευές για διαφημιστικά δώρα. www.easypost.gr


ΠΡΟΪΟΝΤΑ:


Offset και Ψηφιακές εκτυπώσεις: 
Επαγγελματικές Κάρτες, Διαφημιστικά φυλλάδια,  Κατάλογοι Προϊόντων, Αφίσες, Ψηφιακά έντυπα, Προσκλήσεις, Card postal, Αυτοκόλλητα, Ετικέτες, Περιοδικά, Βιβλία,  Ψηφιακά βιβλία με σκληρό εξώφυλλο, Ψηφιακά βιβλία, Ευχαριστήριες κάρτες.

Εταιρική ταυτότητα: Επαγγελματικές Κάρτες, Επιστολόχαρτα, Φάκελα αληλογραφίας, Φακέλοι Α4, Compliments.

Έντυπα εστίασης & ξενοδοχείων: Κατάλογοι εστιατορίων με υλικό άσχιστο-αδιάβροχο, Κατάλογοι εστιατορίων με σκληρό εξώφυλλο, Σουπλά, Κey-folder, Reservation form, Σουβέρ.

Κουτιά – Θήκες: Κουτιά, Θήκες CD, Θήκες και έντυπα για καρτοκινητά.

Ντοσιέ-Folder-Κλασέρ:  Φόλντερ, Ντοσιέ με λάστιχο, Κλασέρ, Κλασέρ με εντυπα με ευρετηρίαση.

Ημερολόγια: Επιτραπέζια Ημερολόγια σπιράλ, Ημερολόγια τοίχου, Ατζέντες, Ατζέντες με σπιράλ, Πλανόγραμμα.

Κατασκευές: Καρτολίνες, Καρτολίνες με ποδαράκι, Δείκτες ραφιού, Καρτολίνες οροφής , Stand, Έντυπα βεντάλια με βίδα, Χάρτινες Τσάντες,

Μπλοκ: Μπλοκ σημειώσεων, Κύβος σημειώσεων, Αποδείξεις είσπραξης, Αποδείξεις πληρωμής, Τιμολόγια, Βιβλία δρομολογίων, Λογιστικά έντυπα, Τιμολόγια laser.

Διαφημιστικά δώρα: Mousepad, Μαγνητάκια, Μαγνητάκια με easypost, Easypost, Κούπες, Μαξιλάρια, Στυλό, Μολυβοθήκες, Ποδιές μαγειρικής, Τσάντες πάνινες, Κορνίζες, Μπρελόκ

Ψηφιακές εκτυπώσεις wide format : Roll up Banner, , Αυτοκόλλητο Βινύλιο, One Way, Αυτοκόλλητo βιτρίνας, Πανό-μουσαμάς, Διάτρητα αυτοκόλλητα, Πανκάρτες, Σταντ για χώρους προβολής, Τότεμ, Backdrop.

Υπηρεσίες: Πλαστικοποίηση Ματ, Πλαστικοποίηση γυαλιστερή, Ολικό UV, Τοπικό UV, Ανάγλυφο, Χρυσοτυπία. Ασημοτυπία, Κοπτικό, καλούπι, Ξυστό, Ολόγραμμα, Συσκευασία συρρίκνωση, βιβλιοδεσία καρφίτσα, βιβλιοδεσία κολλητό, βιβλιοδεσία ραφτό-κολλητό, βιβλιοδεσία σπιράλ


Όλα τα παραπάνω προϊόντα κατασκευάζονται INHOUSE


Η εταιρεία μας διαθέτει εκτύπωση ΨΗΦΙΑΚΗΣ και OFFSET τεχνολογίας

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Ο κύριος στόχος του τμήματος είναι η άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο στη φάση της κοστολόγησης του κάθε αιτήματος, όσο και στη φάση της υλοποίησης και ταχύτερης παράδοσης του τελικού προϊόντος.

Ο συμβουλευτικός χαρακτήρας του τμήματος σε τεχνικά και οικονομικά θέματα, σε συνδυασμό με το πελατοκεντρικό μας χαρακτήρα δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας με τους πελάτες μας με αμοιβαία οφέλη.


Τμήμα Τιμολόγησης

Η Χ. Λερίδης & Σία ΟΕ ακολουθώντας τις εξελίξεις έχει προχωρήσει στην ηλεκτρονική έκδοση παραστατικών (ηλεκτρονικής τιμολόγησης) με αποστολή email, εξοικονομώντας διαχειριστικό χρόνο στους πελάτες μας.


Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη βάσει του προτύπου ISO 9001-2015. To τμήμα διασφάλισης ποιότητας έχει σαν έργο του να εργάζεται για την αυστηρή τήρηση των διαδικασιών που επιβάλλονται προκειμένου να διασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο η αρτιότητα του τελικού προϊόντος.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την πολιτική ποιότητας της εταιρίας μας στον ακόλουθο σύνδεσμο: Πολιτική Ποιότητας

 


Τμήμα Σχεδιασμού και Προεκτύπωσης

Το τμήμα σχεδιασμού και προεκτύπωσης είναι στελεχωμένο από πεπειραμένους σχεδιαστές με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Με καινοτόμες ιδέες, σε συνδυασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό (Mac), η εταιρία μας μπορεί να βελτιώσει, να σχεδιάσει και να διορθώσει οποιοδήποτε έντυπο, προωθητικό υλικό ή ειδική κατασκευή.

Το τμήμα Pre-press  λειτουργεί με σύστημα CTP (computer to plate).


Τμήμα Παραγωγής (εκτύπωση, βιβλιοδεσία κλπ)

Το τμήμα μας αποτελείται από πεπειραμένο προσωπικό στο χώρο των Γραφικών Τεχνών και είναι εξοπλισμένο με ένα πλήθος εκτυπωτικών διαμορφωτικών και μηχανών φινιρίσματος.

Ο άρτιος εξοπλισμός, σε συνδυασμό με τη χρήση πρώτων υλών που προμηθευόμαστε από τους μεγαλύτερους οίκους στου εξωτερικού, εξασφαλίζουν το τελικό ποιοτικό αποτέλεσμα.


Τμήμα Παράδοσης

Η εταιρία μας, με ένα δίκτυο μεταφορών και την κατάλληλη διαχείριση των δρομολογίων, διασφαλίζει την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων μας, κατάλληλα συσκευασμένων (κιβώτια, παλέτες συρρίκνωση), καθημερινά, σε πλήθος προορισμών εντός του Λεκανοπεδίου.

 

Πρωτοβουλία Ηθικού εμπορίου

Η εταιρία μας με πλήρη σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων, συμμετέχει στην παργόσμια πρωτοβουλία ηθικού εμπορίου. Αναλυτικότερα στον επόμενο σύνδεσμο:

Βασικός κώδικας ΠΗΕ