top of page

Η Εταιρεία μας

Στην εταιρεία μας LERIDIS SA, η οποία μετρά περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της έντυπης οπτικής επικοινωνίας, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών έχοντας μια σαφή αποστολή:

 

Να είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη των πελατών μας και να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους πρόκληση.

Είμαστε η επιλογή για τις "end-to-end" λύσεις, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών από την ιδέα, και τον δημιουργικό σχεδιασμό, έως την τελική παραγωγή εκτυπώσεων και κατασκευών, για διάφορους σκοπούς προώθησης και marketing.

Πιο συγκεκριμένα εξειδικευόμαστε στην παραγωγή εκτυπώσεων όπως: διαφημιστικό υλικό, περιοδικά-εκδόσεις, ημερολόγια, πανό, αφίσες κ.ά. καθώς και κατασκευές προβολής όπως οθόνες, περίπτερα και άλλα δομικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για εκθέσεις, εκδηλώσεις, περιβάλλοντα λιανικής πώλησης και διαφημιστικούς σκοπούς.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για μια συνεργασία γεμάτη επαγγελματισμό και αφοσίωση, επιδιώκοντας την ικανοποίηση των αναγκών σας μέσα από την ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της LERIDIS SA

Η Διαδρομή μας

2001

2001

Το 2001, σε ηλικία 25 ετών, ο Χρήστος Λερίδης έχοντας μικρή εμπειρία στον χώρο, των εκτυπώσεων, δημιούργησε ένα μικρό συνοικιακό τυπογραφείο στην Αρτέμιδα Αττικής σε ένα χώρο μόλις 30 τ.μ. Ο αρχικός εξοπλισμός του ήταν περασμένων δεκαετιών. Τα επόμενα χρόνια με επιμονή, υπομονή και πείσμα επεκτάθηκε σε παράπλευρο χώρο 70 τ.μ. και επένδυσε σε καινούργιο εξοπλισμό.

2001
2006

2006

Τo 2006  συνεχίστηκαν οι επενδύσεις σε εξοπλισμό και οι περαιτέρω ανάγκες επέκτασης της εταιρίας τον οδήγησαν σε νέο πλήρως ανακαινισμένο  και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο 300 τ.μ. και πάλι στην Αρτέμιδα.

2006
2009
2009

2009

Τo 2009, παρά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, η εταιρεία έθεσε τον πήχη πολύ ψηλότερα και πήρε την τολμηρή απόφαση να επενδύσει εκ νέου σε εξοπλισμό και να μετεγκατασταθεί σε νέο χώρο βιομηχανικών προδιαγραφών 1000 τ.μ. στα Σπάτα.

2013

2013

Οι τολμηρές αποφάσεις, η επιμονή και ο επαγγελματισμός που χαρακτήριζαν την πορεία της εταιρίας, οδήγησαν σταδιακά σε όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη. Αποτέλεσμα των πολύχρονων προσπαθειών, η μεταφορά της το 2013 σε νέο βιομηχανικό κτήριο 1500 τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα.

2013
2023

2023

Τo 2023 η εταιρεία Χ. ΛΕΡΙΔΗΣ και ΣΙΑ ΟΕ, στο πλαίσιο του πενταετούς στρατηγικού σχεδιασμού της, μετατρέπεται σε Α.Ε. με την επωνυμία LERIDIS SA και επιδίδεται σε δράσεις εξωστρέφειας προχωρώντας σε rebranding της εταιρείας. Συγχρόνως, επεκτείνεται επιχειρησιακά με μια σημαντική επένδυση στον τομέα των εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους και των κατασκευών για σκοπούς προώθησης και marketing.

2023
Our vision

Το Όραμα μας

Όραμά μας, είναι να συνεχίσουμε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης, κατά την οποία το αποτύπωμά μας θα συμβάλλει θετικά σε μια κοινωνία με ευτυχισμένους ανθρώπους.

 

Στον πυρήνα της προσπάθειάς μας βρίσκεται η αφοσίωση προς τους εργαζόμενους μας, τους προμηθευτές, τους πελάτες και την ευρύτερη κοινωνία.

 

Θέλουμε, η ανάπτυξη της εταιρείας μας να διακρίνεται για τη φροντίδα και την υποστήριξη προς τους εργαζόμενους μας, ενθαρρύνοντάς τους να αναπτύσσονται επαγγελματικά και προσωπικά.

 

Θέλουμε, στο πλαίσιο των σχέσεών μας με τους προμηθευτές, να διαπραγματευόμαστε δίκαια και να ενθαρρύνουμε πρακτικές βιώσιμης παραγωγής.

Θέλουμε, οι πελάτες μας να απολαμβάνουν την αφοσίωσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ παράλληλα να διαμορφώνουμε καινοτόμες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

 

Θέλουμε, να ενισχύουμε τις τοπικές κοινωνίες και να προωθούμε πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Με κορυφαίες πρακτικές και κοινωνική ευθύνη, θέλουμε να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός κόσμου όπου η ευημερία είναι προσιτή σε όλους.

 

Η Αποστολή μας

Στην εταιρεία μας, έχουμε μια σαφή αποστολή:

 
Να είμαστε ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη και να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους πρόκληση. 

 

Για το σκοπό αυτό:

  • Ακούμε με προσοχή, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την ιδανική λύση άμεσα και αξιόπιστα. 

  • Είμαστε πάντα διαθέσιμοι με καλή διάθεση και χαμόγελο.

  • Συνδυάζουμε την εμπειρία μας, με την ευελιξία, τη μεθοδικότητα, την ευρηματικότητα και τη φαντασία.

  • Αναζητούμε νέους τρόπους ώστε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να παρέχουμε τις πιο καινοτόμες λύσεις.

our mission
Glass Panels

Οι Αξίες μας

Μένουμε πιστοί στις Αξίες μας, και αυτό αποτελεί το σπουδαιότερο μέρος της επιτυχίας μας.

 

Ο Σεβασμός, η Εμπιστοσύνη, η Ειλικρίνεια, η Συνεργασία, η Δημιουργικότητα, η Αφοσίωση.

 

Προσπαθούμε να δημιουργούμε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, βασιζόμενοι στον Σεβασμότην Εμπιστοσύνη και την Ειλικρίνεια. και είμαστε Αφοσιωμένοι στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών. Δουλεύουμε ως ομάδα με τους προμηθευτές και τους εργαζομένους μας με σκοπό την επίτευξη αμοιβαία επωφελών Συνεργασιών. Έχοντας ως πυξίδα μας τη Δημιουργικότητα δείχνουμε απόλυτη Αφοσίωση στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών.

bottom of page