top of page

Η Εταιρεία μας

Στην εταιρεία μας LERIDIS SA, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της έντυπης οπτικής επικοινωνίας, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών έχοντας μια σαφή αποστολή:

 

Να είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη και να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους πρόκληση.

Συνδυάζουμε τις υπηρεσίες CREATIVE, PRINT  και CONSTRUCTIONS, για να καλύψουμε οποιαδήποτε εκτυπωτική ανάγκη ενώ παράλληλα δίνουμε λύσεις στον τομέα των κατασκευών για διάφορους σκοπούς προώθησης και marketing.

Πιο συγκεκριμένα εξειδικευόμαστε στην παραγωγή εκτυπώσεων όπως: διαφημιστικό υλικό, περιοδικά-εκδόσεις, ημερολόγια, πανό, αφίσες κ.α. καθώς και κατασκευές προβολής όπως οθόνες, περίπτερα και άλλα δομικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για εκθέσεις, εκδηλώσεις, περιβάλλοντα λιανικής πώλησης και διαφημιστικούς σκοπούς.

Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε μαζί σας και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό και αφοσίωση, προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες σας και επιδιώκοντας την πλήρη ικανοποίησή σας.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της LERIDIS SA

Η Διαδρομή μας

2001

2001

Το 2001, στην ηλικία των 25 ετών ο Χρήστος Λερίδης με μικρή εμπειρία στο χώρο, δημιούργησε ένα μικρό συνοικιακό τυπογραφείο στην Αρτέμιδα σε ένα χώρο 30 τ.μ. Ο αρχικός εξοπλισμός του ήταν περασμένων δεκαετιών. Στα επόμενα χρόνια με επιμονή, υπομονή και πείσμα επεκτάθηκε σε παράπλευρο χώρο 70 τ.μ. και επένδυσε σε καινούργιο εξοπλισμό.

2001
2006

2006

Τo 2006  συνεχίστηκαν οι επενδύσεις σε εξοπλισμό και οι πιεστικές ανάγκες επέκτασης της εταιρίας τον οδήγησαν σε νέο πλήρως ανακαινισμένο  και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο 300 τ.μ. στην Αρτέμιδα.

2006
2009
2013
2009

2009

Τo 2009 και παρά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, η εταιρεία έβαλε τον πήχη πολύ ψηλότερα και πήρε μια τολμηρή απόφαση να επενδύσει εκ νέου σε εξοπλισμό παράλληλα με την μετεγκατάσταση σε νέο χώρο βιομηχανικών προδιαγραφών 1000 τ.μ. στα Σπάτα.

2013

2013

Οι τολμηρές αποφάσεις, η επιμονή και ο επαγγελματισμός που διέκριναν την εταιρία, οδήγησαν σταδιακά στην συνεχή ανάπτυξη της. Σαν αποτέλεσμα των πολύχρονων προσπαθειών, το 2013 μεταφέρεται σε νέο βιομηχανικό κτήριο 1500 τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα.

2023

2023

Τo 2023 η εταιρεία Χ. ΛΕΡΙΔΗΣ και ΣΙΑ ΟΕ στα πλαίσια του πενταετούς στρατηγικού σχεδιασμού της μετατρέπεται σε ΑΕ με επωνυμία LERIDIS SA και εκπονεί δράσεις εξωστρέφειας υλοποιώντας το rebranding της εταιρείας. Συγχρόνως επεκτείνεται επιχειρησιακά με μια σημαντική επένδυση στον τομέα των εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους και των κατασκευών για σκοπούς προώθησης και marketing.

2023
Our vision

Το Όραμα μας

Όραμά μας, είναι να συνεχίσουμε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης, κατά την οποία το αποτύπωμά μας θα συμβάλλει θετικά σε μια κοινωνία με ευτυχισμένους ανθρώπους.

 

Στον πυρήνα της προσπάθειάς μας βρίσκεται η αφοσίωση προς τους εργαζόμενους μας, τους προμηθευτές, τους πελάτες και την ευρύτερη κοινωνία.

 

Θέλουμε, να καθορίζουμε την ποιότητα της ανάπτυξής μας με τη φροντίδα και την υποστήριξη προς τους εργαζόμενους μας, ενθαρρύνοντάς τους να αναπτύσσονται επαγγελματικά και προσωπικά.

 

Θέλουμε, στο πλαίσιο των σχέσεών μας με τους προμηθευτές, να διαπραγματευόμαστε με δικαιοσύνη και να ενθαρρύνουμε πρακτικές βιώσιμης παραγωγής.

Θέλουμε, οι πελάτες μας να απολαμβάνουν την αφοσίωσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ παράλληλα να διαμορφώνουμε καινοτόμες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

 

Θέλουμε, να ενισχύουμε τις τοπικές κοινωνίες και να προωθούμε πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Με κορυφαίες πρακτικές και κοινωνική ευθύνη, θέλουμε να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός κόσμου όπου η ευημερία είναι προσιτή σε όλους.

 

Η Αποστολή μας

Στην εταιρεία μας, έχουμε μια σαφή αποστολή:

 
Να είμαστε ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη και να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους πρόκληση. 

 

Για το σκοπό αυτό:

  • Ακούμε με προσοχή, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την ιδανική λύση άμεσα και αξιόπιστα. 

  • Είμαστε πάντα διαθέσιμοι με καλή διάθεση και χαμόγελο.

  • Συνδυάζουμε την εμπειρία μας, με ευελιξία, μεθοδικότητα, ευρηματικότητα και φαντασία.

  • Αναζητούμε νέους τρόπους ώστε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να παρέχουμε τις πιο καινοτόμες λύσεις.

our mission
Glass Panels

Οι Αξίες μας

Μένουμε πιστοί στις Αξίες μας, και αυτό αποτελεί το σπουδαιότερο μέρος της επιτυχίας μας.

 

Ο Σεβασμός, η Εμπιστοσύνη, η Ειλικρίνεια, η Αφοσίωση, η Συνεργασία, η Προσφορά.

 

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, με βάση τον Σεβασμό και την Εμπιστοσύνη. Στηριζόμαστε στην Ειλικρίνεια και είμαστε Αφοσιωμένοι στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών. Συνεργαζόμαστε με σκοπό την αμοιβαία επωφελή συμφωνία και πάντα προσπαθούμε να Προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

bottom of page